ONZE WORKFLOW

1

Intake

We gaan samen met jou je ideeën, eisen en wensen inventariseren. Samen met de overige informatie die tijdens het gesprek naar boven komt, doen we een haalbaarheidstoets, zodat duidelijk wordt wat wel en niet opgenomen wordt in het plan van aanpak.

2

Ontwerp

Als we het eens zijn over de aanpak gaan we voor je aan de slag met het ontwerp van de site. Alle uitkomsten van de haalbaarheidstoets verwerken we in de layout. Uiteraard wordt je huisstijl de basis van de kleursetting, zodat de look & feel van de site helemaal aansluit bij je bedrijf.

3

Inhoud

Als je het ontwerp hebt geaccepteerd gaan we de site voorzien van je (SEO)teksten, afbeeldingen, social media buttons, etc. Er zijn veel mogelijkheden voor het presenteren van inhoud, van accordion tabellen tot Google maps, we leggen ze uiteraard aan je voor.

4

SEO

Als de opmaak en de inhoud van de site klaar staan om te worden opgeleverd, gaan we de site nog beter vindbaar maken voor de zoekmachines met de onderwerpen en trefwoorden waar je graag op gevonden wilt worden.

5

Oplevering

We lopen alles nog een keer met je door en controleren of aan alle wensen en eisen is voldaan en verwerken dat in het opleveringsformulier. Dan is het tijd om de site te publiceren, je bent live!

6

Contact

Na de oplevering houden we regelmatig contact en informeren elkaar over nieuwe ontwikkelingen.