VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen?Stuur ons even een mail en wij staan voor je klaar!

 • Kan ik een offerte op maat krijgen?

  Uiteraard. Neem contact met ons op of laat ons jou terugbellen. We bespreken jouw ideeën, je eisen en wensen en vertalen die in een vrijblijvende offerte.

 • Wat houdt het mutatie abonnement precies in?

  Hiermee laat je ons tot 2 uur per maand verrichtingen doen aan je site. Dat kan alles zijn, van het plaatsen van blogs tot het aanmaken van een nieuwe pagina. Dus alles waar wij tijd in moeten steken!

 • Welke betalingsopties zijn er?

  Je ontvangt van ons een factuur voordat we je site "live" zetten. Je kan betalen via een overschrijving. We bieden ook de mogelijkheid om te betalen met cryptocurrency. 

 • Kan ik een keer persoonlijk sparren over de mogelijkheden voor mijn site?

  Natuurlijk. Als je contact met ons opneemt spreken we alles door en maken we een afspraak.

 • Waarom betaal ik de apps per maand?

  We bepalen de prijs met het aantal views per maand. Daarnaast kan je iedere maand je app(s) opzeggen, dus ben je heel flexibel.

 • Hoe zit het met de backups van mijn site?

  We hanteren een versiebeheer systeem voor de grafische omgeving van je site. We kunnen tot 100 versies van je site opslaan. Daarnaast zorgen wij voor een veilige opslag van je tekstbestanden, zodat we die ook altijd paraat hebben. Met deze twee backups hebben we je bij calamiteiten zo weer online!