TRANSPARANT.

Als ik me in één woord zou moeten omschrijven.In meerdere woorden: WYSIWYG, What You See Is What You Get. 
Tussen 1997 en 2022 was ik als directeur van een ICT bedrijf 25 jaar werkzaam in het Nederlandse bedrijfsleven. Een periode waarin er op technisch en maatschappelijk vlak een hoop is veranderd. Neem de ontwikkeling van de stand-alone personal computer via het internet naar cloud en Web3 applicaties. Of de eerste voorzichtige stap van digitale vriendengroepen naar een wereld die beheerst wordt door social media met alle voors en tegens van dien, en ga zo maar door.
Tijdens die periode is mij een ding bijgebleven: wees en blijf gewoon jezelf. Dat merkt je gesprekspartner direct, je bent recht-door-zee en je zegt waar het op staat. Wat wel en niet kan. Duidelijk en transparant.

De stap extra

Gecombineerd met die stap extra, telkens weer je klant verrassen met iets waar hij/zij niet op gerekend heeft. Dat hoeft niet eens een groot gebaar te zijn, maar gewoon een klein detail dat je partnership met de klant versterkt, telkens een trede hoger. En het is nog geweldig om te doen ook. Genieten van de kleine dingen van het leven.
Dat is de basis die is gelegd voor WEB<DIV>, het bouwen van mooie websites en het bouwen aan mooie partnerships. Dat geeft voldoening. Elke dag weer.
Marcel