JE MAAKT UITERAARD IEDERE DAG EEN BACKUP

Zoals je minimaal dagelijks een backup maakt van je bestanden (we gaan er tenminste van uit dat je dat ook doet :-)), is het even belangrijk dat er backups worden gemaakt van je site. Bij een crash of andere calamiteit, door welke oorzaak dan ook, wil je altijd terug kunnen vallen op een betrouwbare backup en snel weer online zijn. We doen dat uiteraard voor je (onderdeel van Hosting & Updates) en in deze blog leggen we uit welke methode we daarvoor gebruiken.

Versiebeheer

Na een mutatie aan je site zorgen we altijd voor een bewaarde versie. Zo kunnen we altijd terugvallen als een wijziging niet meer nodig is of niet bevalt. We kunnen zelfs tot 100 versies van je site bewaren. Deze backups bevatten zowel de teksten als de opmaak van de pagina's.

Blog

Blogs vallen buiten deze backup methode. Omdat je zelf de blogs kan schrijven en publiceren, adviseren we je om deze teksten te schrijven in een tekstverwerker en op te slaan, bijvoorbeeld in je Microsoft 365 OneDrive of lokaal op je PC. Uiteraard kan je je teksten ook door ons laten schrijven en publiceren, wij houden dan de laatste versie van je blog opgeslagen op onze versleutelde opslag.

EaseUS backup aanbieding

Heb je nog geen goed backup programma dat automatisch backups maakt op een externe schijf of in de cloud?
Ga naar onze VEILIG ONLINE pagina en maak gebruik van de korting!