SAMENWERKING MET CPRM IS EEN FEIT

​WEB<DIV> en CPRM werken samen om jouw bedrijf niet alleen een gave look te geven maar ook om je te helpen om meteen de AVG goed aan te pakken, zodat je je kunt blijven focussen op je targets. We kunnen je daarbij ontzorgen op het gebied van cybersecurity en privacy met:

  • Security Awareness trainingen (vanaf 5 personen)
  • AVG QuickScan met opvolging
  • Risk Management Scan met opvolging

Dat geeft jou een vliegende AVG-start en een veilige basis voor security, goed beheer van persoonsgegevens en risico management.

De Algemene Verordeing Gegevensbescherming (AVG) is sinds 25 mei 2016 van kracht en wordt sinds mei 2018 gehandhaafd. Je bent wettelijk verplicht je hieraan te houden als je persoonsgegevens verwerkt. Voor velen is het onbegonnen werk of zie je door de bomen het bos niet meer. Saskia helpt jou met het implementeren van de AVG en het (waar nodig) aanpassen of verbeteren van huidige technische en organisatorische maatregelen. Ze vindt het belangrijk dat jouw organisatie voldoet aan de AVG, en is van mening dat de AVG voor jouw organisatie ook een toegevoegde waarde moet hebben en je er geen 'last' van moet ondervinden.